Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

lauantai 4. helmikuuta 2012

Kesää odotellessa / Waiting for the summer

Ulkona on jäätävä ilma, - 27  °C tällä hetkellä. Täytyy myöntää, että kaipaan kesää todella epätoivoisesti. On niin kylmä, ettei todellakaan tee mieli viettää yhtään ylimääräistä aikaa ulkona, ja alan kyllästyä tähän ikuiseen sisällä istumiseen. Siksi päätin antaa itselleni palasen kesää. Ostin mansikoita lähikaupasta ja tein itselleni suklaafonduen, aivan järkyttävän hyvää. Oli todella rentouttavaa syödä ja lukea kirjoja ja lehtiä. Sain muuten tuon kirjan siskoltani synttärilahjaksi. Se on sisustuskirja, joka keskittyy kaupunkikotien sisustamiseen, täydellinen minulle. P.S. Tuo puinen tarjotin on upouusi. Mielestäni se on tosi kiva, koska se on niin simppeli ja klassinen.

It's freezing cold outside, - 27 °C (- 17 °F) at the moment. I must admit that I miss summer extremely desperately. It's so cold that I don't want to spend extra time outside and I'm bored sitting inside all the time. That is why I decided to give myself a piece of summer. I bought some strawberries at the local grocery and made myself a chocolate fondue, absolutely delicious. It was really relaxing to eat and read books and magazines. Actually, I got that book from my sister as a birthday present. It's a home decorating book that focuses on homes in the cities, so it's perfect for me. P.S. That wooden tray is new. In my opinion it's really nice because it so simple and classic.

Kun lueskelin lehtiä ja kirjoja, sain idean. Ostin eilen kauniin muistikirjan Sisustusliike ID:stä. Oikeastaan ostin sen, koska se muistutti minua heti kesästä. Kun pitelin perhosten ja punaisten marjojen koristamaa muistikirjaa kädessäni, pystyin miltei tuntemaan kesätuulen henkäyksen. Kuitenkin kun astuin ulos kaupasta, tunsin huomattavasti viileämmän henkäyksen kuin minkä olin juuri kuvitellut ;) Niin ja se idea! Aion täyttää tuon pikkuisen muistikirjan sisustusunelmillani. DecoDreamer saa siis ihan oman sisustuskirjan!

When I was reading those magazines and books I got an idea. Yesterday, I bought a beautiful notebook at a local home decorating shop. Actually, I bought it because it reminded me of summer. When I held the notebook, I could almost feel the summer breeze. However, as soon as I stepped outside the shop I could feel a considerably more frosty breeze than I had just imagined ;) So the idea I got was to fill that little notebook with my decoration dreams. DecoDreamer got her very own decoration book!


P.P.S. Tein tänään poikaystävälleni puuroa ja vohveleita aamupalaksi. Tuo tarjotin jota käytin on lahja poikaystäväni äidiltä. Se on mukavan romanttinen ja suloinen ruusuineen ja koukeroineen. (Tuo pussilakana on IKEA:sta).

P.P.S. Today, I made my boyfriend porridge and waffles for breakfast. That tray is a gift from my boyfriend's mom. It's a romantic one with a rose on it. Really sweet, I think (That duvet cover is from IKEA).

4 kommenttia:

 1. Vitsi ku teillä on aina niin siistiä :D

  Ja toi eka tarjotin on ihan järjettömän siisti!
  Pitäis kyllä iteki hommata fondue-pata, tullu vastaan tosi monta hyvää reseptiä siihen ja joka kerta on harmittanu ettei itellä oo fondue-pataa...
  Teilläki on lampaantalja! Keke osti mulle sellasen joululahjaksi :>

  VastaaPoista
 2. Toi eka tarjotin saatiin Villen työpaikalta joululahjaks. Tai saatiin semmonen lahjakortti millä pystyi valitsee mitä halus lahjaks. Ville ystävällisesti antoi mun valita ;)

  Ja ton suklaafonduen ostin ihan äskettäin Facebookin kirppikseltä vaivaisella 5 eurolla! :) Ihan mahtava herkutteluhetkien tarjoaja.

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi, löysin tänne tänään ja piti heti liittyä lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tiesi tänne ja tervetuloa mukaan! :) Kävin katsomassa vastaavasti sinun blogiasi, ja ei voi muuta sanoa kuin että tuli kyllä vesi kielelle niistä kaikista herkullisista ruuista! Nam!

   Poista