Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

lauantai 12. toukokuuta 2012

Kevätkuulumisia / Spring greetings

Hei kaikki! Minun täytyy myöntää, että en ole ehtinyt viime aikoina juurikaan ajatella blogiani. Tämä johtuu siitä, että olen viimeistellyt graduani. Nyt gradu on kuitenkin valmis ja olen todella helpottunut ja onnellinen. Ison urakan kunniaksi ostinkin itselleni kauniin vaalenapunaisen liljan koristamaan keittiötä:

Hi there! I must admit that I haven't been thinking about my blog for a long long time. That's because I've been finishing my pro gradu thesis. But now it's finally ready and I'm extremely realieved and happy. I was so pleased with my grade that I bought myself a flower, a pink lily:


En ole oikeastaan ehtinyt juurikaan keskittyä sisustamiseen viime kuukaisina, mutta pari upeaa löytöä olen tehnyt netin ostopalstoilta. Ostin tuon ihanan mustavalkoisen retrolampun huuto.netistä hintaan 10 euroa:

I haven't actually been focused on home decorating lately, but I have bought a couple of new things on internet auctions. I bought this beautiful retro lamp about a month ago. It only cost 10 euros.
Kiinnitin lampun johdon japanilaisella masking-teipillä lampun varteen kiinni, koska johto ei näyttänyt mielestäni hyvältä kun se roikkui vapaasti varren vieressä. Olen myös ostanu pari pientä juttua mieheni työpöydälle: valkoisen Luhdan korin ja Casan valkoisen ruukun kultaköynnökselle:

I attached the cable of the lamp on the lamp stand with japanese masking tape. Now the cable doesn't hang too loosely. I've also bought some new things on my fiancé's desk: the white basket and the white flowerpot for our money plant:


Olen myös ostanut puisen tuolin tori.fistä 10 eurolla. Rakastan shoppailla vanhoja huonekaluja netin myyntipalstoilta. Jos on valmis näkemään hieman aikaa ja vaivaa, netistä voi löytää vaikka minkälaisia aarteita halpaan hintaan, kuten tämän tuolin:

I have also bought a wooden chair for 10 euros. I must admit that I love shopping for old furniture on the Internet. Take a look at this beauty:Minulla on suunnitelmissa päällystää tuolin istuinosa uudella kankaalla, jos se vain on mahdollista. Mikäli päällystäminen osoittautuu minulle liian vaativaksi tehtäväksi, aion hankkia jonkun kivan tyynyn tai huovan koristaan tuolia. Testailin jo jotain vaihtoehtoja:


I'm planning to reupholster (this was a new word for me) the seat of the chair. However, if it proves to be too hard for me, I'll  just but a nice blanket or pillow on the chair, like this:

4 kommenttia:

 1. Meillä on tuollainen lamppu kotona :>

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli aikoinaan kotikotona tommonen ruskea. Ehkä juuri sen takia tosta lampusta tuleekin niin nostalginen fiilis :)

  VastaaPoista
 3. Oi, meilläkin oli koti-kotona tuollainen lamppu! :D Myös tuo tuoli on ihana. Yritin omalle miehelle ajaa läpi jotain tuontyyppistä ihanuutta työtuoliksi, kun uusinta tuli ajankohtaiseksi, mutta eihän se läpi mennyt. Pöh. ;)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin mies on usein hyvin siitäm, millainen työtuolin tulee olla ;) Jotenkin musta tuntuu, että miehillä on usein tarve sellaiseen säädettävään, vipuja täynnä olevaan (mun mielestä rumaan) tuoliin.

  VastaaPoista