Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

torstai 22. joulukuuta 2011

Hauskaa joulua! / Merry Xmas!


Vihdoin on joululoman aika! Aion viettää viisi rentouttavaa päivää nauttien joululomastani rakkaitteni kanssa. Aion nukkua myöhään, syödä hyvin, mennä joulukirkkoon ja -saunaan sekä nauttia ihanan rauhaisasta tunnelmasta.

Tekstin yläpuolella olevista kuvista voit katsella sukulaisille ja ystävillemme ostamiamme joululahjoja. Tein myös taateli-saksanpähkinä-keksejä molempien vanhemmille, siskoillemme (ja heidän poikaystävilleen) ja kummeilleni. Tekstin alapuolella olevista kuvista voit ihailla kotikapunkini upeaa joulutunnelmaa. Hyvää joulua!

Finally it's time for my Christmas break! I'm going to spend five relaxing days enjoying the Christmas time with my loved ones. I'm gonna sleep late, eat well, go to Christmas church and Christmas sauna and just enjoy the peaceful feeling.

In the pictures above you can see the Christmas presents we have bought for our families and friends. I also made date walnut cookies for both of our parents, for our sisters (and their boyfriends) and for my godparents. In the pictures below you can admire the wonderful Christmas feeling in my hometown. Merry Christmas!


4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Aliisalle, sä ja sun sisustelut pääsitte mun uneen aaton vastaisena yönä :D Varmaankin yksi syypää tähän on se että me muutettiin ja olen itsekin päässyt sisustelemaan viime aikoina ja siksi sun blogikin on pyörinyt mielessä :)

  Tykkäsin sun gradunurkasta, ja ihastuin teidän työpöytään. Viimeksi kun muutettiin vuokralle, jouduttiin aika kiireessä ja sen enempiä suunnittelematta ostamaan huonekaluja ja haluaisin päästä eroon meidän nykyisestä IKEA-työpöydästä ja löytää jotain teidän omaa vastaavaa tilalle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Mites sun joulu meni? :) Mihin ootte muuttaneet ja millaiseen kämppään?

  Täältä on ostettu mun työpöytä: http://www.ejh.fi/index.php?l=fi

  Tykkään kyl ite tosi kovasti ku sitä voi tollee helposti "muokata" tarpeen mukaan eri muotoihin :)

  VastaaPoista
 3. Joulu meni rauhallisissa merkeissä, ihan vaan Ollin ja kissojen kanssa uudessa kodissa tunnelmoidessa. Ehkä jos joulun rauhaan saisi liitettyä vielä muun perheen, olisi täydellistä :) Muutettiin Vantaan Korsoon parvekkeelliseen vuokrakaksioon taloyhtiöön, jossa asuu paljon vanhuksia, joten rauha on taattu. Meidän edellisen vuokra-asunnon pohjaratkaisu oli niin huono, että en koskaan saanut siitä sellaista että olisin viihtynyt, ja säilytystilaa oli niin vähän, että asunto oli täynnä paikkaansa etsiviä tavaroita koko sen vuoden, mitä siinä asuttiin.

  Millaisia ratkaisuja muuten sulla on kaikelle kertyvälle pikkuroinalle? Pystytkö heittämään pois kaiken jota ei ehkä enää tarvita (mutta jolle voisi keksiä monta käyttötarkoitusta joskus tulevaisuudessa...) vai ootko keksinyt milaisella säilytysratkaisulla sellaiset saa pois näkyvistä niin, että on siististi jossain/sopien sisustukseen? Tässä ehkä idea yhteen blogipäivitykseen :D Noi on nimittäin mun kompastuskivi, kaikkea pientä kertyy kaikille mahdollisille tasoille ja lopulta oon ihan helisemässä minne sen kaiken tavaran tungen kun koitan pitää asuntoa järjestyksessä ja edes jotenkin siistin näköisenä.

  VastaaPoista
 4. Meillä samaten asuu paljon vanhempaa väkeä tässä talossa. Tuleekin joskus vierailtua naapurin mummon luona :)

  Mahtava idea toi sun pikkusäilytysjutut, taidankin tehdä heti seuraavan päivityksen niistä tällä viikolla. Kenties saat sieltä jotain ideoita sitten ;)

  VastaaPoista