Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

lauantai 18. toukokuuta 2013

Jääkiekkoa ja hyvää ruokaa / Ice hockey and tasty foodKatselen tässä jääkiekkoa. Jääkiekon katsominen vaatii aina jotain hyvää ja epäterveellistä ruokaa. Tein popcornia, "Subileipää" ja cupcakeja. Jos haluat askarrella paperipusseja popcorneille, katso ohjeet täältä.

I'm watching Ice Hockey World Championship. When you watch ice hockey you just need to eat something good and unhealthy. I made popcorn, "Subway bread" and cupcakes. If you would like to make those popcorn paper bags, take a look at the instructions here.Ostin nuo muffinsivuoat Kantriinasta. Mielestäni ne sopisivat hyvin esimerkiksi korujen säilytykseen, niin söpöjä!

Tuo paperipussi, jonka sain tänään kun ostin postikortteja, toimii vallan mainiosti "Subileipäni" suojapaperina. Näyttää ja maistuu hyvältä!

I bough those cupcake forms at Kantriina. I think those cuties could work well for storing jewellery, for example.

That paper bag I got today when I bought post cards worked perfectly well for my "Subway bread". Looks good and tastes good!


5 kommenttia:

 1. Hei!
  Katselin hääkuviasi ja ihastuin kampaukseesi. Niiden kautta eksyinkin blogiisi. Missä ja kenellä kampaajalla olet sen käynyt ottamassa? Itsellä olisi hakusassa saman tapaista. Kiitos jos viitsit vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, totta kai vastaan. Kiva kun saa olla avuksi. Otin sen Seinäjoella Hair and Beauty Spassa http://www.hair-beautyspa.fi/pages/fi/koti.php. Voin myös lähettää parempia kuvia kampauksesta, jos haluat :)

   Poista
  2. Laita vaikka sähköpostia osoitteeseen decodreamerdiary@outlook.com, niin voin lähettää sulle niitä kampauskuvia :)

   Poista
 2. Hei! Kiitos vastauksesta! Muistatko kellä kampaajalla siellä kävit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, mä en kyllä muista sen kampaajan nimeä. Mutta viime elokuussa hän oli vielä äitiyslomalla ja tuli silti tekemään mulle kampauksen. Eli ehkä ne osaa yhdistää oikean henkilön, jos kerrot tuosta äityislomasta :) Hän oli semmoinen punertavatukkainen nuori nainen.

   Poista