Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

torstai 22. elokuuta 2013

Ekoteko-rätti / Eco dishcloth







Ostin ekotiskirätin pari viikkoa sitten Tampereen Taitoshopista. Bambu- ja hamppurättejä voi tilata myös suoraan Kiertin nettisivuilta. Tuo ihana mustavalkoinen kuvio pisti heti silmään ja oli aivan pakko ostaa yksi mukaan. Mietin silloin, mahtaako tämä uudelleenkäytettävä tiskirätti todellakin toimia. Tuoteselosteen mukaan rätti on pesunkestävä ja antibakteerinen. Eli se kestää pesuja "lähes loputtomasti" ja se ei ala haista pahalta. Tähän asti olen ollut tyytyväinen rättiin. Pesin jo kerran tuon mustavalkoisen ja se näyttää kuin uudelta. Sen jälkeen uskaltauduin ostamaan toisenkin, keltaisen söpöläisen.

P.S. Uudistin vähän blogin ilmettä: vaihdoin bannerin ja taustavärin. Nyt blogi näyttää raikkaammalta ja selkeämmältä. Toivottavasti sinäkin tykkäät!


I bought an ecological dishcloth a couple of weeks ago. The black-and-white pattern caught my eye and I just had to buy it. I wondered whether this reusable dishcloth really works. The label on the dishcloth says that it's washable and antibacterial. So you can wash it "almost countless" times and it doesn't start to smell bad. So far I've been really satisfied with the product. I washed the black-and-white dishcloth and it looks like new again. Then I bought another one, a yellow cutie.

P.S. I changed the banner and the background colour of the blog. I think it looks fresher than before. Hope you like it!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on just tuommoinen mustavalkoinen :) Joka kyllä välillä jo vähän tuoksahtaa, mutta ehkä vaan teen jotain väärin. Ahkerasti sitä kyllä tulee pestyä, vuorottelee nimittäin Clas Ohlsonin ei niin kauniiden keittiömikroliinojen kanssa.

    Kiva uusi ulkoasu!

    VastaaPoista
  2. Mäkin mietin,et totuus ei voi olla niin valoisa etteikö se ajan myötä alkais yhtää tuoksahteleen. Mutta pääasia että kesää kuitenkin selkeästi kauemmin kuin normirätti :)

    VastaaPoista