Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

lauantai 13. syyskuuta 2014

Tiikerimäistä / Tiger-like

Tiger, ihana kauppa josta voi ostaa tavaroita joita ei tarvitse, mutta jotka on aivan pakko saada. Tässäpä näet uusimmat löytöni: pannunaluset, metallinen hedelmäkori ja bambuinen leikkuulauta. Love them! Siinä kaikki tältä erää. Hei hei!

Tiger, what a lovely shop to buy something you don't need but you absolutely must have. These are my newest finds: a pot coaster, a wire fruit bowl and a bamboo cutting board. Love them! That's all I want to say. Bye bye!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Ja tosi "kiva" kun Tigeria ei ole täällä meilläpäin. :( Tätä monta kertaa harmitellut, niin kiva kauppa... Ja tulipas triplakivakommentti tästä kun kaikki on niin positiivista ja negatiivista kivaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko monesti kans haluaa Tigeriin käymään kun tulee täällä käymään ja harmittelee kun sitä ei ole hänen asuinseuduillaan. Siellä turhuuksien joukossa on monesti kaikkea kivaakin :)

      Poista