Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

torstai 12. helmikuuta 2015

PlayTray Tripp Trapp -syöttötuoliin / PlayTray for Tripp Trapp highchairMeillä on käytössä Stokken Tripp Trapp -syöttötuoli. Kuten on monen monella muullakin, jotka haluavat kestävän ja tyylikkään syöttötuolin. Tripp Trapp on hyvä syöttötuoli, mutta se mikä tekee tuolista mainion, on siihen kiinnitettävä Stokke Playtray. Hankimme omamme MaxPlay AB:ltä. Tarjotin on suunniteltu varta vasten Tripp Trapp -tuoliin sopivaksi. Sitä voi käyttää syömiseen, leikkimiseen, piirtämiseen/maalaamiseen ym. Se mikä tässä tarjottimessa on ehdottomasti parasta on puhdistamisen helppous. Ruokailun jälkeen nostan tarjottimen irti tuolista ja pesen sen tiskialtaan päällä.We have Stokke's Tripp Trapp highchair. Just like many others who want to have a highchair that is robust and looks good. Tripp Trapp is a good highchair, but what makes it even better, is the playtray you can attach to it. We bought our chair at Maxplay AB. The tray is designed specially for Tripp Trapp. Playtray can be used when eating, playing and drawing / painting etc. The best thing about this tray is that it can be cleaned effortlessly. I simply lift it up and wash it above the sink.


Ruokaa odotellessa / Waiting for her meal to be ready

Mikä kestää? Nälkä! / Why is it taking so long? Hungry!

Playtray on nimensä veroisesti myös kiva leikkipaikka / Playtray is a good place to play too
Minun kokemukseni on, että PlayTray-tarjotin tekee ruokailusta PALJON helpompaa. Erityisesti tämä kapistus helpottaa vanhempien arkea, sillä siivoamisprosessiin käytetty aika pienenee huomattavasti. Meidän tytär syö suurimman osan ruuastaan omin pikku kätösin. Siitä syntyvää sotkun määrää on vaikea pukea sanoiksi. Kuitenkin uskallan väittää, että sotku on noin 100 kertaa helpompi puhdistaa kun lapsi on syönyt irrotettavan tarjottimen päällä.

Ainut negatiivinen asia joka tarjottimesta tulee mieleen on tuo pieni rakonen vauvasetin ja tarjottimen välillä (kuva alla). Osa ruuasta päätyy väistämättä rakosen kautta lattialle. Toisaalta viimeistään siinä vaiheessa kun vauva tajuaa, että ruokaa voi heittää lattialle, se pikkuinen rakonen ei todellakaan ole suurin huolenaiheesi.In my opinion, playtray makes eating A LOT easier. Especially easier for parents because most of the food stays on the playtray. This makes the cleaning process much more easier. Our daughter eats most of her food with her own little fingers. That's more messy than I could have ever imagined. However, the mess is about 100 times easier to clean when you have a detachable tray.

The only negative thing that comes to my mind is the little gap between the tray and the baby set (see the picture below). Some of the food will always drop on floor because of that gap. However, when your baby realises that he/she can throw food on the floor, the gap is the least of your concerns.Täytyy sanoa, että etenkin jos lapsesi syö sormiruokaa, tämä tarjotin on oltava ostoslistalla. Olemme käyttäneet tarjotinta nyt 3 kuukautta ja emme kyllä selviäisi ilman sitä. Ja näyttäähän se vieläpä kaiken lisäksi kivalta, eikö vaan?
So I must say that if your baby eats a lot of finger food, this tray is a must. We have used this tray for 3 months now and I coulnd't survive without it. And it looks nice too, doesn't it?


2 kommenttia:

 1. Mistä tuo hieno siksak-kuvioinen ruokailuessu on? Pitää meille hankkia myös! Luulin että ne on kaikki karmean rumia, kun en muita ole löytänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ja anteeksi heti alkuun että vastaaminen kesti näin kauan. On ollut ihan hirmuista hulinaa tämä meikäläisen arki :)

   Tilasin tuon essun Ulla Ruotsalaiselta. Facebookin kautta voi nähdä hänen luomuksiaan ja tilata häneltä haluamansa: https://www.facebook.com/ulla.ruotsalainen.7?fref=ts

   Minä sain itse valita tuon kankaan ja Ulla sitten teki siitä essun :)

   Poista