Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tulostettava joulukalenteri / Printable advent calendar
Joulukuu on vihdoin täällä! Ja minulla on vihdoin aikaa bloggailla. Minulla on takana jännittävä syksy, koska aloitin uuden työn, opettajan työn. Työ on ollut todella palkitsevaa, mutta samalla myös haastavaa ja aikaavievää. Jätin tietoisesti blogin päivittämisen väliin siihen asti, kunnes olen tottunut uusiin rutiineihini. Täällä siis ollaan taas. Olen niiiiiin innoissani siitä, että on joulukuu ja että voin jakaa teille jouluideoitani. Joten tässä tulee ensimmäinen. Jos sinulla ei ole vielä joulukalenteria, mene tänne ja tulosta sellainen. Minulla kesti noin 3-4 tuntia tulostaa, leikata, taitella ja liimata kalenteri, mutta mielestäni se oli vaivan arvoista! Jokaisen pienen laatikon sisällä on kaksi karkkia, yksi minulle ja toinen miehelleni, namm!

Finally it's December! And finally I have time to blog. I have had an exiting autumn because I've started a new job, a teacher's job. It has been really rewarding but at the same time demanding and time-consuming. That is why I haven't focused on blogging until I feel that I've got used to my new routines. But here I am now. I'm soooo excited about the fact that it's December and I can share you all my Christmas ideas. So here comes the first one. If you don't already have an advent calendar go and print one here. It took me about 3-4 hours to print, cut, fold and glue the calendar, but in my opinion it was worth the trouble! Every little box has two candies, one for me and one for my husband, sweet!

2 kommenttia:

  1. Ihana kalenteri. Oon törmännyt tähän joskus aiemminkin, mutta toi idea korkkitauluun kiinnittämisestä on nerokas. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myös taisin tällaisen vastaavan jo viime vuonna bongata, mutta nyt päätin sen toteuttaa. Mustavalkoista rakastavan silmää kyllä miellyttää ;)

      Poista