Tervetuloa blogiini!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa ideoita ja ajatuksia kodin sisustamisesta. Kirjoitan blogia suomeksi ja englanniksi. Suomi on sydämeni kieli, mutta koska sisustamisella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, haluan jakaa ideoitani kaikille, yli kielirajojen. Joten mistä ikinä oletkaan kotoisin, olet todella tervetullut vastaanottamaan ja jakamaan ideoita sisustamisesta.

Welcome to my blog!
The purpose of this blog is to share ideas and thoughts about home decorating. I have chosen to write this blog in Finnish and in English. Finnish is the language of my heart but because home decorating also has very special place in my heart, I want to share my ideas with everybody, over the language boundaries. So wherever you are from, you are very welcome to receive and share ideas about home decoration.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Käärimistä ja pakkailua / Pack and wrapTänä jouluna halusin paketoida joululahjoja erilaisilla papereilla. Nuo ihanat mustavalkoiset kuviopaperit ja pakettitagit tulostin täältä. Nuo tulostettavat kuviopaperit ovat aivan täydellisiä pikkupaketeille! Printtaa myös itsellesi noita mahtavia papereita ja kääri paketit jo tänään.

Ja kuten näette, kirpparilta löydetyt vanhat sanomalehdet ja aikakauslehdet toimivat myös vallan mainiosti pakkausmateriaalina:

This Christmas I wanted to have different kinds of wrapping papers on the Christmas presents. The adorable black-and-white wrapping papers and gift tags I simply printed here. Perfect paper for small gifts! Go and print your own Christmas wrapping papers.

And as you can see, old newspapers and magazines are perfect for Christmas wrapping:


Käytin tänäkin vuonna voimapaperia paketointiin. Uniikin ilmeen takaamiseksi lisäsin paketteihin vielä kakkupaperia. Helppoa kuin heinän teko!

I also used kraft paper for wrapping. In order to make a unique look, I added paper doilies on the Christmas package. Easy!


4 kommenttia:

 1. Ihania ideoita. Oon alkamassa opiskelemaan ensi vuoden alussa ja mietin omaa yhtälöä, kun rakastan kauniita asioita, mutta opiskelijabudjetilla ei pysty ihmeisiin. Ihana että on olemassa ideoita meillekkin!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kun löysit blogiini! :) Itse olen tosiaan elänyt opiskelijabudjetilla viimeiset 6 vuotta ja nyt tammikuussa pitäisi sitten jättää opiskelut ja siirtyä työelämään. Mutta pienen budjetin ideat tulevat varmasti jatkumaan, sillä ensimmäisen ihan oman asunnon osto alkaa lähestyä ja siihen pitää säästellä :>

   Poista
 2. Ihan mieletöntä! Kuulostaako monotoniselta kun käyn jokaisessa postauksessa hehkuttelemassa? :D Huomenna atk-luokkaan tulostamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ollenkaan! :D Arvaa meinasinko pudota tuolilta, ku löysin noi tulostettavat joulupaperit! Vielä kun olis ollut väritulostin.

   Poista